Paul Chek åter till Sverige


Paul Chek är en av de ledande experterna när det gäller träning med balansboll för idrottare och rehabilitering. Paul håller regelbundet föreläsningar om bl.a. funktionell träning, balansboll och styrketräning för rehabilitering och maximal prestation. Han var en av de första att använda sig av balansbollen för i träning av idrottare. Paul har gjort ett antal träningsvideos och kurspaket och skrive regelbundet i olika träningstidningar.

I november 2003 gästade Paul Chek Sverige via en inbjudan från Eleiko Sportcenter och föreläste om funktionell stabilitet och balansboll. Nu är det dags igen, Paul Chek kommer  till Halmstad under 3 dagar i mars och håller ytterligare två föredrag:
 
Den 26 mars  PROGRAM DESIGN. Mycket användbart för alla som håller på med att lägga träningsprogram för såväl som inom rehabiliteringen som för elitidrottaren eller motionären.
 
Den 27-28 mars SCIENTIFIC CORE CONDITIONING Hur tränas bålen på mest efefktiva sätt, ena dagen teori andra dagen praktiska övningar.

Många av Pauls föreläsningar och kurser går att köpa på video från www.chekinstitute.com, där finns också ett arkiv med artiklar och en presentation av övriga kurser och program som erbjuds. Pauls videos kan också beställas direkt från Eleiko Sport Center i Halmstad.

För anmälan och mer information se http://www.eleikosportcenter.se