Paul Chek åter till Sverige


Paul Chek är en av de ledande experterna när det gäller träning med balansboll för idrottare och rehabilitering. Paul håller regelbundet föreläsningar om bl.a. funktionell träning, balansboll och styrketräning för rehabilitering och maximal prestation. Han var en av de första att använda sig av balansbollen för i träning av idrottare. Paul har gjort ett antal träningsvideos och kurspaket och skrive regelbundet i olika träningstidningar.

Paul Chek har tidigare gästat Sverige via en inbjudan från Eleiko Sportcenter och föreläst bl.a. om funktionell stabilitet och balansboll. Nu är det dags igen, Paul Chek kommer till Halmstad under 4-7 november  och håller bl.a två föredrag speciellt om bollträning:
 

Fredag 5 november 2004 kl 9.30 - 18.30
Swiss Ball Training
Detta mycket uppskattade seminarium körde vi hösten 2003 då Paul besökte Sverige för första gången. Vi har fått många förfrågningar om vi inte kan köra det en gång till så därför återkommer vi med det nu. Swissbollen är ett utmärkt redskap för att fö...

Lördag 6 november kl 8.30 - 13.30
Advanced Swiss Ball Training For Rehabilitation
Paul var en av de första som regelbundet började använda Swissbollen vid bade rehabilitering och träning av aktiva. Han var även den förste som producerade en video om swissboll träning. Efter sina 18 år med erfarenhet från rehab världen hos både sju...
 

Många av Pauls föreläsningar och kurser går att köpa på video från www.chekinstitute.com, där finns också ett arkiv med artiklar och en presentation av övriga kurser och program som erbjuds. Pauls videos kan också beställas direkt från Eleiko Sport Center i Halmstad.

För anmälan och mer information se http://www.eleikosportcenter.se